MENÜ
Ankara 36°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Halkbank galibiyet peşinde
Spor
3 Aralık 2014 Çarşamba 11:11

Halkbank galibiyet peşinde

ANKARA GAZETESİ / Başkent ekibi, Voleybol Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında Tours takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

ANKARA / Voleybol Denizbank CEV Erkekler şampiyonlar ligi’nde mücadele eden Halkbank, G Grubu’ndaki üçüncü maçını, bugün deplasmanda Fransa ’nın Tours VB takımıyla yapacak.
Salle Robert Grenon Tours Spor  Salonu’nda TSİ 21.30’da başlayacak karşılaşmayı, Norveçli Aage Christiansen ile Bosna Hersekli Sinisa Ovuka hakem ikilisi yönetecek.
Halkbank Spor Kulübü Genel Sekreteri Muhammet Zaim, rakiplerinin dirençli bir takım olduğunu, ancak zevkli bir maç seyredeceklerini belirtti.
Puan vermeden kazanmayı hedeflediklerini ifade eden Zaim, “Fransa’dan alınacak üç puan bize büyük avantaj ve moral getirecek. Çocuklarımız ve teknik heyetimiz, bu bilinçle çalıştı. Emeklerinin karşılığını almalarını diliyorum. Halkbank her zaman kazanmak için mücadele eder. Eksiklerimiz, sakatlarımız olmasına rağmen başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
Başkent ekibi grupta daha önce oynadığı maçlarda, İtalyan rakibine mağlup olurken, Belçika temsilcisini yenmeyi başardı.ANKARA / 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi