MENÜ
Ankara 36°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güdüllü kadınlara özel ziyaret
Kadın
10 Mart 2017 Cuma 10:53

Güdüllü kadınlara özel ziyaret

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların aktif görevlerde bulunduğu Güdül’ü ziyaret eden Türk Kızılayı Ankara Şubesi, kadının toplumdaki önemine dikkat çekti. Şube yöneticileri, kadınlara çiçek ve plaket sundu.

Türk Kızılayı Ankara Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ankara’da kadın yönetici ve kadın çalışan sayısıyla dikkat çeken Güdül’ü ziyaret etti. Şube Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu ve ilçe şube başkanları, Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım başta olmak üzere Yazı İşleri Müdürü Öznur Eroğlu, Mal Müdürü Ezgi Eren, Güdül Devlet Hastanesi Başhekimi Müge Yüksel Güner, Nüfus Müdürü Yadigar Dişli ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tülin Eroğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nu kutlayarak çiçek ve plaket verdi. Güdül Kızılay Şube Başkanı Ahmet Aral, kadınların toplumdaki önemine işaret ederek her zaman desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Kızılay heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam İsmail Özkan, Güdül’ün başta belediye başkanı olmak üzere yönetim kademesinde kadınların görev yapması nedeniyle şanslı bir ilçe olduğunu söyledi. Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım da Güdül’de kadınların hem yönetim hem de iş alanlarında aktif görev almasının ilçe adına sevindirici bir durum olduğunu kaydetti. 

LASTİKÇİ VE BAZLAMACI KADINLAR

Heyet, kaymakamlık ve belediyenin ardından ilçede lastik tamirciliği yapan 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Fatma Mutlucan Yıldırım’ı da dükkanında ziyaret etti. Yıldırım, “Azimli ve kararlı olduktan sonra herkes bence her işi yapabilir” diyerek işini sevdiğini söyledi. Yöneticiler son olarak ilçede bazlama üretimi yapan Emine Çiftçi ve Esmeray Dinçer’i atölyelerinde ziyaret ederek, çiçek ve plaket verdi. Kadınlar, günlük bazlama üretimlerinin bin adete yaklaştığını, imalatı daha büyük bir atölyeye taşıyacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi