MENÜ
Ankara 30°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençler’de yabancı sorunu
Spor
28 Haziran 2016 Salı 12:49

Gençler’de yabancı sorunu

Beştepe cephesi, geride kalan sezon verim alınamayan Panojotis Dimitriaidis, Martin Spelman ve Iasmin Latovlevici ile kulüpte huzursuzluk çıkaran El Kabir ile yolları ayırmayı planlıyor.

Süper Lig  ekiplerinden Gençlerbirliği , Ganalı oyuncu  Samuel Kwame Owusu’nun transferiyle 14 olan yabancı futbolcu sınırını aştı. Başkent ekibi, son  olarak Sırbistan ’ın Radnik Surdulica takımından Ganalı Samuel Kwame Owusu’yu transfer  ederken, kadrosundaki yabancı futbolcu sayısı, sınırın üzerine çıkarak 15’e ulaştı. Sezonun tamamlanmasının ardından yabancı oyuncu transferlerini peş peşe gerçekleştiren Gençlerbirliği , ilk olarak bir süre antrenmanlarda denediği 20 yaşındaki Malili sol lkanat oyuncusu Dieudonne Gbakle ile sözleşme imzaladı. Başkent temsilcisi, ardından PTT 1.lig ekibi Giresunspor’dan Vedat Muriç’e kırmızı-siyahlı formayı giydirdi. 
Transferde hız kesmeyen ve Slovakya  Birinci Futbol  Ligi ekiplerinden Slovan Bratislava’nın Sırp kanat oyuncusu Marko Milinkovic ile anlaşan Gençlerbirliği, daha sonra Karadağlı ön libero Aleksandar Scekic’i de kadrosuna dahil etti. Djalma Campos ve Aleksandr Hleb’in takımdan ayrılmasına rağmen son olarak Ganalı Samuel Kwame Owusu’nun da kadroya dahil olmasıyla Gençlerbirliği’nde yabancı oyuncu sayısı 15’e yükseldi. Kırmızı-siyahlı takımın kadrosunda bulunan yabancı futbolcular şunlar: 
Bogdan Stancu, Ante Kulusic, Olafur Ingi Skulason, Guy Lucien Michel Landel, Per Johannes Hopf, Sergei Palitsevich, Samuel Kwame Owusu, Aleksandar Scekic, Vedat Muriç, Dieudonne Gbakle, Marko Milinkovic, Mustafa El Kabir, Martin Spelmann, Panajotis Dimitriadis, Iasmin Latovlevici. 
Yerli isimlerden Ferhat Görgülü ile sözleşme yenileyen, kaleci Nihat Şahin ile anlaşan Beştepe cephesi, ilk etapta, geride kalan sezon verim alınamayan Panojotis Dimitriaidis, Martin Spelman ve Iasmin Latovlevici ile kulüpte huzursuzluk çıkaran El Kabir ile yolları ayırmayı planlıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi