MENÜ
Ankara 30°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençler Kupa sınavında
Spor
4 Aralık 2013 Çarşamba 10:46

Gençler Kupa sınavında

ANKARA GAZETESİ /Ligde iki maçtır kaybeden kırmızı-siyahlılar, bugün 18.00’de ikinci lig ekibi Nazilli Belediyespor karşısına çıkacak.

ANKARA / Süper Ligde yakaladığı 3 haftalık çıkışı, milli maçlar için verilen arada kaybeden Gençlerbirliği, bugün Türkiye Kupasında, İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediye karşısında beşinci tura yükselme mücadelesi verecek.
Kayseri Erciyes ve Gaziantep maçlarını kaybedip, sıralamada 3 basamaklık bir düşüş yaşayan kırmızı-siyahlılar, küme düşme potasının hem bir basamak üzerinde geldi. 
Başkent ekibinin Teknik Direktörü Mehmet Özdelik, bugünkü kupa maçının ardından zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini belirtip, “Turu geçip moralimizi düzeltmek ve kalan 4 haftayı maksimum puanla tamamlamak istiyoruz” dedi.
Gençlerbirliği’nde sakatlıkları süren Oktay, Mervan, Nizamettin ve Serkan forma giyemeyecek. Özdilek’in, fazla forma şansı bulamayan isimlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ile maça çıkması bekleniyor.
19 Mayıs Stadı’nda bugün saat 18.00’de başlayacak maçı, Abdülkadir Bitigen yönetecek.ANKARA /

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi