MENÜ
Ankara 25°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fırat Kalkanı Harekatı’nda 171. gün
Gündem
10 Şubat 2017 Cuma 14:19

Fırat Kalkanı Harekatı’nda 171. gün

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı’nın 171'inci gününde topçu ve diğer ateş destek vasıtaları ile 154, hava kuvvetlerine ait uçaklar tarafından da 11 DEAŞ terör örgütü hedeflerine atış yapıldığını; yapılan topçu atışları, icra edilen hava harekatı ve meydana gelen çatışmalarda top

TSK, Fırat Kalkanı Harekatı’nda 10 Şubat 2017 günü saat 07.00’ye kadar meydana gelen gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamada, muhalif unsurlardan oluşan özel görev kuvvet grupları tarafından, karadan ve havadan sağlanan yoğun ateş desteği ile planlı harekatın icrasının devam ettiği bildirildi.

23 DEAŞ'lı terörist etkisiz hale getirildi

TSK'dan yapılan açıklamada, Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki topçu ve diğer ateş destek vasıtaları ile 154 DEAŞ terör örgütü hedefine atış yapılarak, barınma yerleri, savunma mevzileri, komuta kontrol tesisleri, silah ve araçlarının baskı altına alındığı belirtildi. Hava kuvvetlerine ait uçaklar tarafından da 11 DEAŞ terör örgütü hedefine yönelik düzenlenen hava harekatları sonucunda, barınma maksatlı kullanılan, 7 bina, 3 karargah binası ve 1 cephaneliğin imha edildiği ifade edildi. Yapılan topçu atışları, icra edilen hava harekatı ve meydana gelen çatışmalarda toplam 23 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği kaydedildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi