MENÜ
Ankara 33°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esertepe’nin kurdelesini Erdoğan kesti
Gündem
21 Mayıs 2015 Perşembe 09:43

Esertepe’nin kurdelesini Erdoğan kesti

Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören’in Esertepe Mahallesi’ne yaptığı ‘Esertepe Rekreasyon Alanı’ önceki akşam Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle, açıldı.

12 yıl Keçiören’de ikamet ettiğini ve Keçiörenlilerle komşuluk yaptığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Burada eskiden orduya ait bir seyyar cerrahi hastanesi bulunuyordu. Daha sonra metruk bir hale dönüşen bu büyük bölgeyi büyükşehir belediyemiz güzel bir proje ile Keçiören ve Ankara’ya yakışır bir park haline dönüştürdü. Yeşil alanlarıyla, ağaçlarıyla, havuzuyla, spor  alanlarıyla, çocuk oyun alanlarıyla, piknik alanlarıyla, görkemli piknik alanlarıyla Esertepe Rekreasyon alanı Keçiören’e ve Ankara’ya yeni bir yüz, farklı bir yüz kazandırıyor” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ,  ise özetle şunları söyledi:
“İçerisinde bulunmuş olduğumuz Esertepe Parkı’mız 187 bin metrekarelik dev bir rekreasyon alanı. Bu alanda TOKİ  binalar ve konutlar yapacaktı. TOKİ ile oturup anlaştık. Sadece bu park için Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak TOKİ’ye 60 trilyon (milyon) lira para verdik. Esertepelilere Keçiörenlilere helal olsun diyoruz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi