MENÜ
Ankara
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eksik kalınca üretken olamadık
Spor
18 Şubat 2019 Pazartesi 11:44

Eksik kalınca üretken olamadık

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, 10 kişi mücadele ettikleri Akhisar maçında aldıkları bir puanın önemli olduğunu söyledi.
Süper Ligin 22. haftasındaki kritik müsabakada Akhisarspor ile 0-0 berabere kalan Ankaragücü, zorlu deplasmandan bir puanla dönerken, Çaykur Rizespor’un dış sahada Bursaspor karşısında elde ettiği galibiyetin ardından, yeniden düşme potasının içine indi. Haftayı 24 puanda geçiren sarı-lacivertliler, 16. basamağa geriledi. 
Ankaragücü’nün Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Akhisar karşısında 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Djedje’nin oyundan atılması nedeniyle müsabakayı 10 kişi tamamladıklarını hatırlatan Kaplan, “10 kişi kalmasaydık, 3 puan da alabilirdik. İyi bir müca
dele oldu. Yaklaşık 40 dakika eksik oynadığımız için daha az üretken olduk. Bütün oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Buradan altın değerinde aldığımız 1 puan önemliydi” değerlendirmesinde bulundu.
Müsabakanın hakemlerini de kutlayan Kaplan, sayılmayan gollerinde ve aleyhlerine verilmeyen penaltı pozisyonunda hakemin doğru karar verdiğini kaydetti. Kaplan, maçtan önce yaptıkları analizde rakiplerinin pas yüzdesinin yüksek olduğunu, bu nedenle müsabakada taktik fauller yaptıklarını sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi