MENÜ
Ankara 32°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dışarıda tepki içeride atkı
Spor
10 Aralık 2015 Perşembe 10:26

Dışarıda tepki içeride atkı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın Ankara Marka Festivali’ne çağrılmasını protesto eden yaklaşık 100 kişilik Ankaragücü taraftarı, Ankara Ticaret Odası (ATO) önünde toplandı.

“Şehrinin takımına sahip çıkmayan ATO’yu kınıyor. Her platformda protesto ediyoruz” ve “Ankara’da marka yaratmaya çalışanların, Başkent’in en büyük markası Ankaragücü’nü görmezden gelmelerini kınıyoruz” yazılı iki büyük pankart açan taraftar, “Ankara’da tek marka Ankaragücü. Burası Ankara, İstanbul değil. Verilen sözler tutulsun Ankaragücü kurtulsun” şeklinde sloganlar attı. ATO Başkanı Salih Bezci, oda önünde toplanan taraftarlardan 4’ünü makamında kabul ederek, görüşme yaptı. Ankaragüçlüler, Salih Bezci’ye, “Ankaragücü bize göre Ankara’nın ve Türkiye’nin en büyük markası. 110 yıllık bir kulüp. Siz Beşiktaş’ı buraya davet ediyorsunuz bizi bayağı rencide ettiniz. Eğer Ankaralıysanız bu takım ucundan tutmanız gerekiyor” dedi.

İSTANBUL’UN ELİNDEN ALDIK

Ankaragücü taraftarının maddi destek de istediği göreşmede ATO Başkanı Salih Bezci ise şöyle konuştu: 
“Biz bu festivali İstanbul’un elinden aldık. Bu organizasyonda Beşiktaş başkanını getirmek benim fikrim değildi. Bunlar yurt dışında veya bu ülkede marka olmuş kişiler. Önemli olan bu kişileri buraya getirmek. Ankara’ya olan ilgiyi artırmak. Ben Ankara sevdalısıyım. Derdimiz sırf para kazanma hırsı olsaydı ben burada değildim İstanbuldaydım." Bezci, makamında ağırladığı Ankaragücü taraftarıyla çay içip, sohbet etti. Bir taraftar da Bezci’ye atkı hediye etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi