İNŞAAT sektöründe yoğun olarak talep edilen fuga ve söve gibi dış cephe yalıtımında kullanılan malzemeler ürettiklerini ifade eden Burak Alper, Eps köpük üzerine kaplama ile üretim yaptıklarını söyledi.
Eps köpüklerini kendilerinin kullandığı bilgisayar destekli programlarla dizayn edip CNC makinaları ile kestikten sonra mineral esaslı sıvı kapladıklarını belirten Alper, şöyle konuştu:
“Bu yaptığımız iş ile inşaat sektöründe kaplamalarda geçen zamanı üçte bire indiriyoruz.
Yurt dışı ve yurt içi taleplerimiz iyi bir şekilde gidiyor. Kullandığımız tüm maddeler TSE belgelerine uygun olup AB standartlarındadır. Bizim prensibimiz kendi evimizde kullanmayacağımız ütünü müşterilere sunmamaktır. Öncelikli hedefimiz bir işi söz verdiğimiz zamanda kalitesinden ödün vermeden teslim etmektir. Ayrıca müşterinin istediği şekillerde üretim yapıp ek bir ücret de talep etmiyoruz.”