MENÜ
Ankara 31°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DADAŞLARIN MİLLİ İRADE SADAKAT VE İTİMADI
Siyaset
18 Kasım 2016 Cuma 13:27

DADAŞLARIN MİLLİ İRADE SADAKAT VE İTİMADI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Dadaşlar, Erzurumlular Anayasa değişikliği süreci ve Başkanlık gündemini millî irade dikkatiyle izlemekte, bu yolda atılan her adım ve girişimi desteklemektedirler.” dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dadaşlar, Erzurumlular Anayasa değişikliği süreci ve Başkanlık gündemini millî irade dikkatiyle izlemekte, bu yolda atılan her adım ve girişimi desteklemektedirler.’ dedi.

TBMM’nin dünkü oturumunda gündem dışı söz alan Milletvekili Aydemir, anayasa değişikliği ve Başkanlık gündemi hakkında Erzurum’un kanaat ufkunu ifade etti.

AYDEMİR TBMM GENEL KURULU’NDA KONUŞTU

Milletvekili Aydemir, ‘Erzurumlular Anayasa değişikliği süreci ve Başkanlık gündemini millî irade dikkatiyle izlemekte, bu yolda atılan her adım ve girişimi desteklemektedirler. Anayasa değişikliğini mutlak bir gereklilik, Başkanlık sistemini demokratik bir tercih ve lüzum olarak değerlendiren Abdurrahman Gazi torunları bu yolda kaydedilen gelişmelere teveccüh göstermekte, sergilenen kararlılığı da takdir etmektedirler. ‘dedi.

DADAŞLARIN MİLLİ İRADE SADAKAT VE İTİMADI

Her iki değişikliğin mutlak bir gereklilik arzettiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Başkanlık sistemi ve Anayasa değişikliğinin millî iradeye itimat ve sadakatin bir kaydı, millet feraset ve basiretine güven ve teslimiyetin bir ifadesi olduğuna inanan dadaşlar ülkede önceliğin bu iki değişim olduğuna inanmaktadırlar.” diye konuştu.

 ‘ERZURUMLU MİNNETTAR’

Anayasa değişikliği ve Başkanlık Sistemi gündeminin ilde büyük bir dikkat ve ilgi ile izlendiğine değinen Milletvekili Aydemir, ‘Erzurumlular, on dört yıllık dönemde ülkeyi sosyal ve ekonomik bağlamda çağdaş düzeye eriştiren, hayata geçirdiği reformlarla Türkiye'yi lider ülke vizyonuna taşıyan AK Parti'nin Anayasa değişikliği ve Başkanlık sistemi gündemini paylaşmakta, bu sürecin öncülerine güvenmekte ve minnettarlıklarını kaydetmektedirler. ‘ dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi