MENÜ
Ankara 25°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çankaya’da kokorece gece müdahalesi
Gündem
28 Kasım 2015 Cumartesi 10:40

Çankaya’da kokorece gece müdahalesi

Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, gece saatlerinde seyyar satıcı tezgah ve araçlarına operasyon düzenledi. Son 1 ayı içerisinde 21 seyyar aracı otoparka çeken ekipleri, 41 seyyar tezgahı da yeniden kullanılmaması için imha etti.

Çankaya  İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile koordineli hareket eden Çankaya Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendirerek gece denetimleri gerçekleştiriyor. İlçede seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenleyen ekipler, halk sağlığını tehdit eden gıda satış tezgahlarına el koydu, araçları parka çekti. Sokaklarda sağlıksız ve kontrolsüz olarak halk sağlını olumsuz etkileyen, duman ve koku yayan, çevreyi rahatsız eden köfte ve kokoreç satıcılarına yönelik son bir ayda gerçekleştirilen operasyonlarda 21 seyyar aracı otoparka çekti. Parka çektiği araçlar hakkında yasal işlem yaparak, araçları 10 gün parkta tutan Çankaya Belediyesi Zabıta ekipleri, 41 seyyar tezgahı da tekrar kullanılmaması için imha etti. Çankaya Belediyesi, gıda satışı yapan tüm işletmelere de sıkı denetim uyguluyor. Yetkililer, özellikle sağlığı olumsuzluk etkileyecek gıda satışı yapan iş yerleri konusunda, vatandaşlardan ihbar beklediklerini bildirdi.

ZABITA MÜDÜRLERİ GÖLBAŞI ’NDA BULUŞTU

Başkent’teki 25 merkez ilçe belediyesinin zabıta müdürleri, Gölbaşı’ndaki koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak ve 25 müdürün katıldığı toplantıda; Belediye Zabıta Yönetmeliği, yapısal birleşme, görev alanları, çalışma şartları, branşlaşma gibi konular ele alındı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi