MENÜ
Ankara 33°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir’in ulaşım desteği sürüyor
Yerel Haberler
22 Ocak 2018 Pazartesi 11:55

Büyükşehir’in ulaşım desteği sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, farklı illerden Başkent’e gelen çeşitli dernek, şehit aileleri ve öğrenci gezileri düzenleyen okullara ücretsiz ulaşım desteğinde bulunuyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden ve bu yönde gelen talepleri değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, elindeki uygun otobüsleri istenilen tarih ve saatte vatandaşlara tahsis ederek, Ankara’yı ziyaretleri sırasında kolaylık sağlıyor.

 

Teşekkür ziyaretleri

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Yılmaz’a, Büyükşehir tarafından sağlanan ulaşım desteği nedeniyle Anadolu Diriliş ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Seyfettin Apak ile dernek temsilcileri teşekkür ziyaretinde bulundu. Apak duygularını şu sözlerle dile getirdi:

 

"Ankara’ya talep ve önerilerimizi ilgili bakanlıklara ve Başbakanımıza iletmek için geldik. Büyükşehir Belediyesi de bize ulaşım konusunda 3 gün boyunca destek verdi. Çok güzel ağırlandık, kendimizi evimizde gibi hissettik. İlk kez Ankara’ya gelen şehit ailelerimiz de bu programdan çok memnun kaldılar. Ankara Büyükşehir Belediyesinde şehit ve gazinin yeri çok ayrı, bizlere çok değer veriyorlar. Belediye Başkanımız Mustafa Tuna’ya çok teşekkür ediyoruz."

 

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Yılmaz da, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın her fırsatta “şehit yakınları ve gazilerimize sonsuz destek verin” talimatları olduğunu hatırlatarak “bizler sizin emrinizdeyiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi