MENÜ
Ankara 38°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu gecede engel yoktu
Sağlık-Yaşam
5 Aralık 2013 Perşembe 09:43

Bu gecede engel yoktu

ANKARA GAZETESİ / AYBESK, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Ankara’da yaşayan engelli vatandaşlara eğlence dolu bir gece yaşattı. Anadolu Gösteri Merkezi’ndeki geceye gelenler, şarkılara eşlik etti, gönüllerince eğlendi.

ANKARA / Ankara Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (AYBESK), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Başkent’te yaşayan engellilere eğlence şöleni yaşattı. Anadolu Gösteri Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Türk pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli, Hakan Altun, klarnetin tecrübeli ismi Hüsnü Şenlendirici ile Karadeniz müziğinin renkli siması Gökhan Uzanlı birbirinden güzel ve sevilen parçalarını seslendirdi. Kulüp Başkanı Şenol Balaban’ın ev sahipliği yaptığı geceye bürokratlar, belediye meclis üyeleri, engelli dernekleri ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Konuklar, sanatçıların performanslarına eşlik ederek şarkılar söyledi, gönüllerince eğlendi.

ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

AYBESK’in ampute futbol karşılaşmalarında dünya ikinciliği ve şampiyonlar kupasını Türkiye’ye getirerek ilkler yaşattığını kaydeden Başkan Balaban, “Türkiye’ye ve Türk insanına, doğruların, azmin, sabrın nasıl başarı getirdiğini göstermeye çalışıyoruz. Biz doğru durdukça, yanlış olan da doğrulaşarak yanımıza geliyor, güç topluyoruz. Doğru olmaya devam edeceğiz ve her zaman doğruları savunacağız. Doğruluktan şaşmadan engelleri birer birer nasıl kaldırılması gerektiğini ispat ettik” dedi.ANKARA /

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi