MENÜ
Ankara 30°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bilkent’te spor şöleni
Spor
28 Mayıs 2014 Çarşamba 10:35

Bilkent’te spor şöleni

ANKARA GAZETESİ / Özel Bilkent Lisesi’nin 19.’sunu gerçekleştirdiği Gençlik Turnuvası, 23-25 Mayıs tarihleri arasında, şölen havasında geçti.

ANKARA / Turnuvaya; Darüşşafaka, İstanbul Amerikan Robert Lisesi, İzmir Amerikan Lisesi, TED Ankara Koleji, Hasan Ali Yücel Anadolu Meslek Lisesi, Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi, Kuzey Kıbrıs Levent Koleji ve MEF Okulları’nın, voleybol, basketbol ve futbol takımları katıldı.
Futbol ve basketbol branşlarında ilk sırayı İstanbul Amerikan Robert Lisesi aldı. Voleybol branşında ev sahibi Özel Bilkent Lisesi kız voleybol takımı birinciliği kazandı. Organizasyonda her takımın en değerli oyuncusuna da ödüller verildi. Basketbol grup maçlarından sonra, geleneksel hale gelen Özel Bilkent Lisesi mezunları ile öğretmenler arasındaki maç oynandı. 
İDV Bilkent Üniversitesi’nin katkılarıyla gerçekleşen turnuvada, katılımcıların sportmence ve coşkulu mücadelesi beğeni topladı. 280 sporcudan oluşan turnuva ekibi, 20. organizasyonda yeniden biraraya gelme temennisinde bulundu. ANKARA /

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi