MENÜ
Ankara 34°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Basketbolda Avrupa hazırlığı
Spor
14 Aralık 2015 Pazartesi 10:09

Basketbolda Avrupa hazırlığı

Avrupa şampiyonası için hazırlıklarına başlayan U-22 Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı’nın kampı İstanbul’da başladı.

Antrenör Tacettin Çıpa nezaretinde çalışmalarına start veren milli takım, kamp boyunca özel maçlar oynayacak.
Kamp ve gelecek planları ile ilgili bilgi veren antrenör Tacettin Çıpa, kamp süresince tüm oyuncuları yakından takip etme fırsatı bulacaklarını söyledi. Çıpa, ilk hedeflerinin şu an ki mevcut kadroyu 15 oyuncuya indirmek olduğunu belirtip, “Oyuncularımızın neleri yapabildiklerini ve bireysel yeteneklerini hep birlikte izleyeceğiz. Hazırlık maçlarında ve antrenmanlarda bunları gözlemleyeceğiz. Bu açıdan bizim için bu kamp çok önemli. Kadroya son şeklini verdikten sonra çalışmaları hızlandıracağız ve şampiyonaya kadar hazır hale geleceğiz” diye konuştu.
Çok genç bir oyuncu topluluğu ile çalışacaklarını da sözlerine ekleyen Çıpa, “22 yaş altı milli takımı olmasına rağmen 97 ve 98 doğumlu birçok oyuncumuz var. Kampın onların da gelişimlerine katkıda bulunacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi