MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkent Kupası Bugsaş’ın
Spor
29 Ağustos 2016 Pazartesi 10:55

Başkent Kupası Bugsaş’ın

Ankara’nın İkinci Futbol Ligindeki temsilcileri yeni sezon öncesinde tartıya çıktı. Final maçına iyi başlayan Ankaragücü öne geçmesine rağmen ikinci yarıda üstünlüğü rakibe kaptırdı. Bugsaş, kısa sürede üst üste bulduğu gollerle, sahadan zaferle ayrılan taraf oldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYDAnkara Şubesi tarafından düzenlenen ve 2.Futbol Lig takımlarının katıldığı, Başkent Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğu BUGSAŞ Spor kazandı. Finalde, Ankaragücü ile BUGSAŞ Spor karşı karşıya geldi. Şiddetli yağışın ağırlaştırdığı 19 Mayıs Stadı’nın zemininde oynanan mücadelenin özellikle ikinci yarısı büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne oldu.

Oyuna iyi başlayan Ankaragücü, 12. dakikada yeni transferlerinden Emrah Şentürk’ün golü ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda iki takımda tehlikeli ataklar geliştirirken, Ankaragücü’nden Alihan Kubalas’ın kırmızı kartla oyun dışı kalması dengeleri değiştirdi. Bugsaş Spor, 74. dakikada Barış Çiçek’in, serbest vuruştan attığı golle skora dengeyi getirdi. 81. dakikada, Mustafa Çeçenoğlu, zor pozisyonda olmasına rağmen, attığı güzel golle takımını 2-1 öne taşıdı.

Golden bir dakika sonra, Mustafa Çeçenoğlu, takıma adına bir gol daha kazındırdı ve mücadelenin skorunu 3-1 olarak belirleyen golü attı.  Şampiyon olan Bugsaş Spor’a kupasını, TSYD Ankara Şube Başkanı Kerem Öncel verdi.  Turnuvanın üçüncülük karşılaşmasında ise Etimesgut Belediyespor, Hacettepe’yi 3-2 yendi. Bugsaş Spor Teknik Direktörü Nihat Balan, ikinci yarıda hırslı ve istekli oynadıklarını, savunmadan iyi çıkışlar yaparak, golleri bulup maçı kazandıklarını söyledi.

'LİG ÖNCESİNDE EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜK'

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Bugsaşspor yenilgisi sonrası taraftarlarakupa hediye edememelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Oyunun genelinden memnun olduğunu söyleyen Taşdemir, şöyle konuştu: “İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Biraz daha dikkatli olabilsek ikinci golü bulup maçı koparabilirdik. 2. yarıda kırmızı kartla beraber gelen golün şokunu atlatamadık. Ondan sonra da oyuncularımız oyundan koptu. Genel olarak lig öncesi ciddi bir sınav verdik. Eksiklerimiz gördük. Ligin başlamasına vakit var. En kısa zamanda gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Taraftara teşekkür ediyorum. Şansımıza hava bir anda döndü. Şiddetli yağmur sahayı ağırlaştırdı. Taraftarımız merak etmesin ligde bunun telafisini yapacağız. Yeter ki oyuncularımızı, bizi ve yönetimimizi camia olarak desteklesinler. Başarı için elimizden gelenin kat kat fazlasını yapacağız.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi