MENÜ
Ankara 33°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan’ın play-off rotası
Spor
26 Şubat 2015 Perşembe 10:02

Başkan’ın play-off rotası

Ankaragücü’nde; yönetim, teknik ekip ve futbolcular, hedefe ulaşmak için kenetlendi.

Mehmet Yiğiner, Bandırma maçındaki futbolun gelecek adına umut verici olduğunu belirtip, “Bugsaş ve Diyarbakır maçlarını içerde oynayacağız. Kazanırsak, amacımıza bir adım daha yaklaşırız” diye konuştu.  

Ankaragücü’nün hafta sonundaki maçta lider Bandırmaspor ile 1-1 berabere kalması, yönetimi play-off yolunda umutlandırdı. Başkan Mehmet Yiğiner, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular, kahvaltıda biraraya gelirken, kalan maçlar öncesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.  
Başkan Mehmet Yiğiner, Bandırma maçında oynanan futbol ve sergilenen mücadeleden dolayı oyuncu ve teknik heyeti kutlarken, şunları söyledi:
“Her geçen gün tecrübe kazanıyoruz. Bu da beraberinde güzel futbolu getiriyor. İyi yoldayız. İyi mücadele ediyor ve takım oyunu oynuyoruz. Ankaragücü’nü sizinle birlikte ayağa kaldıracağız. Hakem hataları, bizim için önemli puan kayıplarına yol açtı. Geçen maçları unutup, ligde kalan maçlara motive olmamız gerekiyor. 
Biz sizlere güveniyoruz. Yönetimiyle, taraftarıyla, teknik heyeti ve oyuncu kadrosuyla birlik ve beraberliğimizi bozmadan devam edersek başarı kendiliğinden gelecektir. Ankara ’da oynayacağımız Bugsaş ve Diyarbakır maçlarından üçer puan alarak galibiyet serisi yakalayacağımızı umut ediyorum. Bu müsabakalardan çıkaracağımız üçer puan, umutlarımızı taze tutmamıza ve play-off hedefimize bir adım daha yaklaşmamıza yol açacak.”

ATILIM ÖĞRENCİLERİ BEŞTEPE’DE

Bugsaşspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde devam eden Ankaragücü’nün antrenmanında ziyaretçi akını vardı.
Atılım Üniversitesi öğrencileri ve sarı-lacivertli taraftarlar, antrenman öncesi teknik ekip ve oyunculara başarılar dilerken, getirdikleri baklavayı ikram ettiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi