MENÜ
Ankara
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Şimşek’ten ikramiye müjdesi
Yerel Haberler
12 Mart 2020 Perşembe 13:35

Başkan Şimşek’ten ikramiye müjdesi

GÖLBAŞI Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, belediye bünyesinde çalışan Bellas personeli ile bir araya gelerek, toplam 800 TL ikramiye vereceği müjdesini verdi
GÖLBAŞI Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, belediye bünyesinde çalışan Bellas personeli ile bir araya gelerek, toplam 800 TL ikramiye vereceği müjdesini verdi. Şimşek yaptığı konuşmada, "Her şeyden önce biz bir aileyiz. Hizmetleriniz ile Gölbaşı için gece gündüz demeden çalışmalarını görmezden gelemeyiz. Sizlerin bu özverili çalışmasını ikramiye ile ödüllendirdik" ifadelerini kullandı. Başkan Şimşek, "Belediye bünyemizde faaliyet gösteren Bellas şirketimizin 670 çalışanına Mart ayında net 400 TL, Mayıs ayında net 400 TL olmak üzere toplam 800 TL ikramiye vereceğiz. İlk ikramiyenizi verdik. İyi günlerde ailenizle birlikte harcayın" dedi.

MAAŞLARA DÜZENLEME
Şimşek, Haziran ayında sendika temsilcileri ile yapacakları toplu sözleşme ile KHK Bellas çalışanlarının maaşlarına düzenleme getireceklerini de açıkladı. Belediye Başkanı Şimşek'e belediye çalışanları teşekkür ederek, "Başkanım sizden Allah razı olsun. Bu dar günlerimizde bize büyük desteğiniz oldu, teşekkür ederiz" dedi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi