MENÜ
Ankara 32°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakan Çavuşoğlu'ndan Hollanda ile uçuş iptali krizinin ardından flaş açıklama
Siyaset
11 Mart 2017 Cumartesi 19:28

Bakan Çavuşoğlu'ndan Hollanda ile uçuş iptali krizinin ardından flaş açıklama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçağının iniş izni, Hollanda hükümeti tarafından iptal edilmesinin ardından çok önemli açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçağının iniş izni, Hollanda hükümeti tarafından iptal edilmesinin ardından açıklamalarda bulunarak, "Her bakımdan skandaldır ve kabul edilemez. Diplomatik teamüllere sığmaz. Bir kere diplomaside en uç noktadır. Yani böyle bir şey, bir Dışişleri Bakanının uçuş izninin, yazılı bir şekilde verilen uçuş izninin, tekrar yazılı şekilde iptal edilmesi hiçbir bakımdan kabul edilemez."  dedi.

"YENİ YÖNETİM SİSTEMİ SİZİ NEDEN RAHATSIZ EDİYOR" 

Çavuşoğlu sözlerini şöyle devam ettirdi;

"Bu referandumda niye taraf tutuyorsunuz? Yeni yönetim sistemi, anayasadaki değişiklik sizi neden bu kadar rahatsız etti de bunu engellemeye çalışıyorsunuz. Çünkü bunlar biliyor ki Türkiye bu referandumla birlikte artık daha güçlenecek, daha bağımsız bir ülke olacak, ekonomisi çok daha güçlenecek ve onların tabiriyle tutulamayacak bir ülke olacak."

"Hollanda'nın attığı bu adımın elbette bir karşılığı olacak"

Çavuşuoğlu, "Bu karar kimi sevindirdi Wilders'ı sevindirdi. Çünkü Wilders'ın da istediği buydu. Wilders'ın sosyal medyadaki paylaşımlarını gördüyseniz, çok memnun olmuştur. Peki bu kararı alan başbakanın ve şu andaki hükümetin Wilders'tan ne farkı var Hiçbir farkı yok.Aynı zihniyet, aynı kafa, aynı faşizm" açıklamalarında bulundu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi