MENÜ
Ankara 29°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Emniyeti’nin acılı günü
Gündem
12 Temmuz 2010 Pazartesi 06:21

Ankara Emniyeti’nin acılı günü

Görevi başında iken bir aracın çarpması sonucu şehit olan 43 yaşındaki polis memuru Üzeyir Yaş için, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Törene Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Osman Karakuş, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, üst düzey emniyet mensupları ile şehit polisin ailesi ve çalışma arkadaşları katıldı.

Tören saygı duruşu ve dua okunmasının ardından sona erdi. Şehit polis Üzeyir Yaş’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Tokat’ın Erbaa ilçesi, Pınarbeyli köyüne gönderildi.

Üzeyir Yaş’ın, önceki gün akşam saatlerinde Şereflikoçhisar-Ankara karayolunun 140. kilometresinde kontrol için durdurduğu bir tırın belgelerini kontrol ettiği sırada, yoldan geçen bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi