MENÜ
Ankara 36°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Anıtkabir’de gece buluşması
Gündem
20 Nisan 2015 Pazartesi 10:36

Anıtkabir’de gece buluşması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı dolayısıyla Anıtkabir önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Anıtkabir Komutanlığı, Anıtkabir Derneği ve Anadolu Fotoğraf Derneği’nin işbirliği ile Anıtkabir’de gece fotoğraf çekimi düzenlendi. Yaklaşık 500 fotoğrafçı, Ata’nın ebedi istirahatgahında buluşarak gece Anıtkabir’in fotoğraflarını çekti. 24 Nisan’da da bir ilk gerçekleştirilerek, Anıtkabir sabaha kadar ziyaretçilere açılacak. Fotoğrafçılar, ‘Bir Işıkta Sen Yak Anıtkabir’de’ adlı fotoğraf yarışması için deklanşörlere bastı.

ÖZEL TEMİZLİK

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi temizlik ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yoğun ziyaretçi akınına uğraması beklenen Anıtkabir ve çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, öncelikle Anıtkabir duvarlarında araçların egzoz gazından oluşan siyah izleri basınçlı su kullanarak ortadan kaldırdı. Temizlik çalışması kapsamında Anıtkabir’i çevreleyen yürüme yolunda da elle süpürme ekipleri yerleri süpürüp, ağaçlarda kalan afiş ve ilanları sökerek, aynı zamanda Ankaralıların yürüyüş ve koşu yolu olan Anıtkabir çevresini 23 Nisan’a hazır hale getirdi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi