ANKARA GAZETESİ / Cezayir, Nijerya, Gambiya, Gana, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Kenya ve Güney Sudan büyükelçilikleri diplomatlarından oluşan Afrika Birliği heyeti, seçimlerde kazandığı başarı nedeniyle Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret etti.
ANKARA / Afrika ülkelerini temsil eden bir heyet olduklarına dikkat çeken diplomatlar, “Geçen yıl sizinle güzel bir program yaptık ve bir aile gibiyiz. Bu yıl da 25 Mayıs’ta yapacağımız Afrika Günü kutlamalarında birlikte bir program gerçekleştirmeyi istiyoruz. Bugüne kadar bize verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Ak ise, işbirliğine açık bir belediye olduklarını dile getirirken, zaman zaman büyükelçiliklerle ortak çalışmalar yaptıklarını da hatırlattı.ANKARA /