Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan taşınmazları satışa çıkarmaya hazırlanıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan taşınmazları satışa çıkarmaya hazırlanıyor. İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 51 ildeki toplam 512 taşınmaz, açık artırma yöntemiyle alıcı bulacak.
Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Mardin, Batman, Bingöl, Bitlis, Edirne, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Aydın, İzmir, Manisa, Antalya, Afyonkarahisar, Kütahya, Niğde, Uşak, Yozgat, Konya, Kayseri, Kars, Ağrı, Van, Muş, Eskişehir, Düzce, Ankara, Kırşehir, Çorum, Nevşehir, Amasya, Zonguldak, Kastamonu, Ordu, Trabzon, Samsun, Erzurum, Malatya, Sivas, Tokat, Osmaniye, Mersin ve Muğla’da bulunan taşınmazlar, 18-19 Kasım tarihlerinde satışa çıkarılacak.
Açık artırmalar, saat 10.30’da başlayacak ve hem Ankara ile İstanbul’daki salonlarda fiziki olarak hem de internet üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.
Taşınmazlar, ihale sonucunda en yüksek teklifi veren kişi tarafından peşin ya da taksitle satın alınabilecek. Alıcılar, taşınmazların bedelinin yüzde 25’ini peşin ödeyerek kalan kısmı 24 ay taksitle ödeyebilecek. Tamamını peşin ödemeyi tercih edenlere ise yüzde 20 oranında indirim uygulanacak.
Satışla ilgili ayrıntılı bilgilere www.emlakmuzayede.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.