MENÜ
Ankara 24°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GICIKLIK
Oylum DEMİRAY
YAZARLAR
6 Ocak 2024 Cumartesi

GICIKLIK

iyi parti genel başkanı Meral Akşener'in, Bursa'da belediye başkan adaylarını açıklarken yaptığı konuşma, siyasi arenada dikkat çekici bir çıkışa sebep oldu. Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine değinerek, "Üçüncü yolun en güçlüsü biziz" ifadesini kullanarak partisini güçlü konumlandırmaya çalıştı.

Ancak, bu sözlerle kendi partisinin niteliğine değil, diğer partilere olan eleştirisine odaklanması, birçok eleştirmen tarafından düşük kalibreli ve muhteva bakımından sığ olarak değerlendirildi. Özellikle, "gıcık" ifadesini kullanarak seçmenlere hitap etmesi, siyasi rekabetin dozunu arttırmış gibi görünüyor.

Bu çıkış, siyasi strateji mi yoksa bir aşağılama mı sorusunu gündeme getiriyor. Akşener'in bu tarz bir ifade kullanarak seçmenin dikkatini çekmeye çalıştığı, ancak aynı zamanda kendi partisinin imajını sorgulatan bir durum ortaya koyduğu düşünülebilir.

Özetle, Meral Akşener'in söylemi, siyasetin inceliklerini ve stratejilerini tartışmaya açarken, seçmen nezdinde nasıl bir etki bırakacağı merak konusu olarak ön plana çıkıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi