MENÜ
Ankara 19°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zor baba
Sağlık-Yaşam
1 Ekim 2019 Salı 12:28

Zor baba

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ünlü tenor Murat Karahan, inşaat yüksek mühendisi Gülce Akbaş ile nişanlandı. Kız isteme merasiminde baba Halit Levent Aktaş’ın ünlü tenordan istekleri, başrollerini Robert De Niro ve Ben Stiller’ın başrollerini oynadığı ‘Zor Baba’ filmini akılları getirdi.
Akbaş ailesinin Ümitköy’deki evlerinde gerçekleşen nişan törenine çiftin ailelerinin yanı sına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve eşi Şule Ünal, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve kızı Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt ile sanat camiasından isimler katıldı.

YÜZÜKLERİ MAHİR ÜNAL TAKTI

Nişan öncesi, kız isteme merasimi gerçekleşti. Gülce Akbaş’ın babası Atak Mühendislik’in patronu Halit Levent Aktaş, Murat Karahan’a bazı şartlar sundu. Akbaş, “Fikrimin İnce Gülü şarkısını keman veya piyano eşliğinde söylersen, benim bir Harley Davidson motorum var onunla 5 tur atarsan, tek kolla şınav çekersen ve karşılıklı yelken yarışı yaparsak, kızım senindir” sözleriyle isteklerini sıraladı. Aktaş’ın, “Eğer çok acelen varsa en yakın yelken turu da önümüzdeki ay” ifadesi ise esprili anlar yaşattı. Gecede çiftin nişan yüzüklerini Mahir Ünal taktı. Ünal, Akbaş ve Karahan çiftine mutluluk dileklerinde bulundu. Çift, önümüzdeki birkaç ay içinde evlenmeyi planlıyor.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi