MENÜ
Ankara 20°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yıldızı parladı
Spor
9 Mart 2019 Cumartesi 10:24

Yıldızı parladı

Sarı-lacivertli ekibin deplasmanda 4-2 kazandığı Antalyaspor maçında üç gol atan tecrübeli oyuncu, yaklaşık 2.5 yıl aradan sonra Jamaika Milli Takımına çağrıldı.

Ankaragücü, Teknik Direktörü Mustafa Kaplan’ın verdiği rapor doğrultusunda transfer ettiği Jamaikalı forvet Dever Orgill, gösterdiği başarılı performansın karşılığını almaya başladı. 29 yaşındaki golcü oyuncu, Jamaika’nın, Kostarika ile oynayacağı hazırlık maçı için ülkesinin milli takım aday kadrosuna çağrıldı. Orgill, milli takımında son olarak 7 Eylül 2016 tarihinde oynanan Haiti karşılaşmasında forma giymişti.

Sarı-lacivertli ekibin deplasmanda 4-2 kazandığı Antalyaspor maçında 3 gol atarak Süper Lig’deki gol sayısını 5’e çıkaran Orgill, Electronic Arts (EA) yetkililerinin de dikkatini çekti. Futbol severlerin yakından bildiği oyun olan FIFA 19’da Dever Orgill için özel kart çıkartıldı. Bu durum, golcü isim Dever Orgill’in dünya çapında tanınmasında önemli rol oynayacak.

Ankaragücü’nün devre arasında İngiliz ekibi Leeds Unıted’tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Hadi Sacko da Mali Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Mali A Milli Takımı’nın teknik direktörü Mohamed Magassouba’nın görev vermesi halinde Hadi Sacko, Senegal ile oynanacak hazırlık maçında forma şansı elde edecek.

BİLETLER SATIŞTA

Ankaragücü’nün, Bursaspor ile yarın Eryaman Stadı’nda oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.

Biletler; Güney - Kuzey kale arkaları 30, Doğu maraton tribünü 40, Batı kapalı tribünü 50 ve misafir takım tribünü 30 TL’den satışa çıkarıldı. Bilet satışının, tüm Passolig kartlara açık olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi