MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni sayfa yeni umut
Spor
17 Eylül 2019 Salı 12:42

Yeni sayfa yeni umut

Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, bu karşılama öncesinde yeni bir başlangıç yapacaklarını söylediğini hatırlatıp, “Geride kalmamıza rağmen iyi reaksiyon verdik. Üçüncü golü de bulabilirdik” dedi.

Yeniden döndüğü Süper Ligde ilk üç maçında ‘sıfır’ çeken Gençlerbirliği, ilk puanını, 4. haftada Trabzon deplasmanında kazandı. Kırmızı-siyahlılar, iki kez yenik duruma düştüğü maçta beraberliği kurtarırken, 2-2’lik skorla güçlü rakibinden deplasmanda puan koparıp, ligin son sırasından kurtuldu. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, 90 dakika boyunca sahada iyi mücadele eden iki takımın bulunduğunu belirterek, “Ligde ilk puanımızı aldık ama kazanacağımız bir maçtı” değerlendirmesinde bulundu. Trabzonspor karşısında üretkenliklerinin iyi olduğunu ifade eden Kaplan, “Geriye düştükten sonra beraberliği sağlamak sevindirici. Maçın son dakikalarda biraz daha dikkatli ve telaşsız olsaydık üçüncü golü de bulabilirdik. Sahada iyi bir Gençlerbirliği vardı. Geride kalan maçlarda şansız şekilde kaybettiğimiz puanları, geriden gelerek aldık. Camiaya hayırlı olsun. Oyuncu grubunu kutluyorum. İyi oyunculardan kurulu iyi bir aileyiz. Bundan sonraki karşılaşmalarda, inşallah 3 puan alarak camiamızı mutlu edeceğiz” diye konuştu.

OYUNU TUTACAK BECERİYİ GÖSTEREMEDİK

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Ünal Karaman, ise iki kez öne geçmelerine karşın skoru koruyamadıklarını, yoruldukları anda oyunu daha çok tutabilecek oyuncuları bulunduğunu ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Karaman, yoruldukları anlarda oyunu daha çok tutabilecek tecrübeli oyuncuların oyduğunu ancak bunu başaramadıklarını belirtip, şöyle konuştu: “Kötü oynadığımız, rakibin pozisyon bulduğu anda bize kaybettirecek golü yememeliydik. Kadro derinliği anlamında baktığımızda ben birçok şeyi farklı noktalarda değerlendiremiyorum, konuşamıyorum. Benim oyuncularım kıymetli, çok değerli. Takım mühendisliği çok farklı bir şey. Ben daha önce de transferin hiçbir bölümde olmadığımı ifade ettim. Çünkü kurumsal kimlik yapı içerisinde işin daha çok profesyonellere, kendi bölümüyle ilgi olmasını düşündük ama hiç kimse bir anda aynı bölge içerisinde kullanılan oyuncuların sakatlık sorunu ile karşı karşıya geleceğini düşünmemişti. Bunlar bizi etkileyebilir. Henüz sezonun başındayız Allah korusun. İlerleyen dönemde böyle şeyler arzu etmiyoruz, bizi çok daha fazla zorlayabilir. Takıma sonradan katılan, antrenman eksiği olan arkadaşlarımız, bir an önce o özveride bulunup katkı vermelerini bekliyoruz. Allah beterinden korusun inşallah böyle sakatlıklar yaşamayız ama artık canımızı sıkmaya başladı. Kabulleneceğiz, yapacak bir şeyimiz yok.”

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi