MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yedi kişi zehirlendi
Asayiş
3 Aralık 2019 Salı 11:50

Yedi kişi zehirlendi

Ankara’nın Beypazarı ve Çubuk ilçelerinde 7 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Beypazarı’nda 11 yaşındaki Mustafa Kutay Güner hayatını kaybederken, Suzan Güner ile Himmet Yaman hastaneye kaldırıldı. Çubuk’ta ise 4 kişilik aile hastanede tedaviye alındı.

Beypazarı’nda, Mustafa Kutay Güner (11), sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi, annesi Suzan Güner (33) ile dedesi Himmet Yaman (88) hastanede tedaviye alındı. Suzan Güner, önceki akşam oğlu Mustafa ve dedesi Himmet Yaman ile birlikte babası Hasan Hüseyin Tiflik’in, Hamzalar Mahallesi’ndeki evine gitti. Tek katlı müstakil evde aynı odada kalan Suzan Güner, oğlu ve dedesi ile birlikte sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Sabah uyandığında durumu fark eden Suzan Güner, 112 Acil Servis’e haber verdi. Gelen ekipler, Suzan Güner, oğlu Mustafa Kutay Güner ve dedesi Himmet Yaman’ı, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Beypazarı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Cumhuriyet İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Mustafa Kutay Güner, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Durumları ağır olan Suzan Güner ile Himmet Yaman ise ambulans helikopter ile Ankara’ya sevk edildi. Evde başka bir odada bulunan Hasan Hüseyin Tiflik ise gazdan etkilenmedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İŞ YERİNDE FARK ETTİ

Çubuk’ta ise sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişilik aile hastanede tedaviye alındı. Ali Kurt, sabah Barbaros Mahallesi Baki Sokak’taki evinden çıkarak işe gitti. İş yerinde baş dönmesi ve mide bulantısı yaşayan Ali Kurt, karbonmonoksit gazından etkilendiğini düşünüp, telefonla evi aradı. Telefonu açan olmayınca eve dönen Ali Kurt, eşi İlknur, çocukları Resul Ahmet (11) ve Sedanur’u (14) baygın buldu. Ali Kurt’un ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Kurt çifti ile çocuklarını, ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ali Kurt, burada tedaviye alınırken, İlknur Kurt ve çocukları Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi