MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Üzülmez ilk sınavında
Spor
11 Mart 2019 Pazartesi 09:39

Üzülmez ilk sınavında

Gençlerbirliği, yeni teknik direktörü ile ilk maçında, son haftaların formda ekibi Altay ile karşılaşacak.

Spor Toto Birinci Ligde yeniden zirveye çıkmayı hedefleyen Gençlerbirliği, 25. haftada Altay’ı konuk edecek. Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı, Zorbay Küçük yönetecek. Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen İbrahim Üzülmez ilk sınavını, Ege temsilcisi karşısında verecek. İlk yarıda İzmir’de oynanan müsabakayı, Gençlerbirliği 1-0 kazandı.
Bu ligde Gençlerbirliği toplamda 3 maçtır kaybetmiyor. Altay ise deplasmanda 3 maçtır kazanıyor, deplasmanda 4 maçtır kaybetmiyor. Siyah-beyazlılar, toplamda 4 maçtır kazanıyor, toplamda ise 8 maçtır kaybetmiyor.

KARAKTERLİ OYUNCULARDAN KURULU

İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği’nin karakterli ve doğru oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirtip şunları söyledi:
“İyi bir takımın gereklerini sahada göstermek durumundayız. İyi çalışıp, fazla çalışıp, birlikteliği sağlarsak, hep beraber hedefe ulaşırız. 
Ankara’nın havası soğuk ama takımın havası iyi. Sadece yetenek yeterli değil. En az rakipler kadar mücadele ettiğimiz zaman, kalitemiz ön plana çıkacaktır. Altay son haftaların en flaş takımı. Dolayısıyla bizi zor bir maç bekliyor ancak oyuncularımıza inanıyoruz. Umarım bu güzel birliktelik, hafta sonundaki maça yansır ve iyi sonuç alırız.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi