MENÜ
Ankara 16°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünlü isimler başkent sahnesinde
Magazin
6 Temmuz 2018 Cuma 10:48

Ünlü isimler başkent sahnesinde

Müzik dünyasının önde gelen isimleri Panora AVM’nin düzenlediği ‘Yaz Konserleri’ kapsamında Ankaralılarla buluşacak. 11 Temmuz’da Serkan Kaya ile başlayacak olan konserler kapsamında Tan Taşçı, Berkay, Linet, Murat Boz, Derya Uluğ gibi isimler sahnede olacak.

Konser serisi 11 Temmuz’da Serkan Kaya ile başlayacak. ‘Mesele’, ‘Kalakaldım’, ‘Zor Bela’ gibi şarkılarla dinleyenlerin gönlüne taht kuran Kaya, sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek. 25 Temmuz’da pop müziğine yeni bir soluk getiren Berkay ile devam edecek olan konserlerde 29 Ağustos’ta farklı ses rengiyle beğeni toplayan Linet, 5 Eylül’de pop müziğin en sevilen isimlerinden Murat Boz sahne alacak. 19 Eylül’de ise son dönemin en çok konuşulan gruplardan Rubato, Derya Uluğ ile birlikte sahne alarak Yaz Konserleri’nin kapanışını yapacak. 

ÜCRETSİZ TERAS KONSERLERİ

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek Panora Teras konserleri ise 18 Temmuz’da pop müziğin sevilen isimlerinden Tan Taşçı ile başlayacak. 1 Ağustos’ta Öykü Gürman ile devam edecek olan konserler, 15 Ağustos’ta müzisyen, perküsyon sanatçısı, televizyon ve radyo programcısı ve gezgin Ayhan Sicimoğlu’nu konuk edecek. Panora Teras konserleri, 12 Eylül’de, son yıllarda imza attığı hit şarkılarla dikkat çeken genç müzisyen İlyas Yalçıntaş ile son bulacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi