MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye 30 40 yıl içinde yok olacak diyen profesöre Aydemir’den sert tepki: Ağzı kurusun
Gündem
21 Temmuz 2024 Pazar 21:39

Türkiye 30 40 yıl içinde yok olacak diyen profesöre Aydemir’den sert tepki: Ağzı kurusun

27. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, bir profesörün Türkiye’nin geleceği hakkında yaptığı olumsuz açıklamalara sert tepki gösterdi.

Aydemir, “Ağzı kurusun” diyerek söz konusu açıklamaları eleştirdi. Profesörün, Türkiye’nin 30-40 yıl içinde yok olacağını iddia etmesine ilişkin olarak Aydemir, “Bu tür açıklamalar, milletten habersiz ve milletin değerlerine düşman olan kişiler tarafından yapılmaktadır,” dedi.

Aydemir, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin binlerce yıl boyunca varlığını sürdürecek ve dünya liderliği konumuna ulaşacak bir ülke olduğunu belirterek, “Türkiye’nin istikbali kapanmamış, aksine dünya sahnesinde lider bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir,” ifadelerini kullandı.

AYDIN DEĞİL KARANLIK

Aydemir, kendilerini aydın olarak nitelendiren ancak Türkiye’nin geleceğini karanlık tablolarla çizen kişilerin aslında ülkeye zarar verdiğini vurguladı. “Bu sözümona aydınlar, karanlık düşünceleriyle ülkemizin birlik ve beraberliğine zarar veriyorlar. Türkiye, bu tür karanlık zihinlerden dolayı kavgayla ve gürültüyle yaşıyor. Oysa bu tür felaket tellalları olmasa, ülkemiz çok daha huzurlu ve ekonomik olarak gelişmiş bir durumda olurdu,” dedi.

Bu tür açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini belirten Aydemir, “Bu kişileri kınamak da yetmez, lanetlemek de yetmez. Bunları görmezden gelmek, yok saymak lazım. Ancak maalesef, bazı medya organları bu tür kişilere platform sağlıyor ve onların sesini duyuruyor. Gerçekte sayıları yok denecek kadar az olan bu kişiler, sürekli olarak Türkiye’nin aleyhinde konuşarak gündem yaratmaya çalışıyorlar,” ifadelerini kullandı.

Aydemir’in açıklamaları, Türkiye’nin geleceğine olan inancını ve milletin değerlerine olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu. “Türkiye, büyük ve güçlü bir ülkedir. Binlerce yıl boyunca dünya sahnesinde lider bir ülke olarak varlığını sürdürecektir,” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi