MENÜ
Ankara 20°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Temizlik bizden temiz tutmak sizden
Sağlık-Yaşam
16 Mayıs 2019 Perşembe 12:02

Temizlik bizden temiz tutmak sizden

Gölbaşı Belediyesi ve ‘Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV), ‘Temizlik Bizden, Temiz Tutmak Sizden’ adlı temizlik kampanyası düzenlendi.

Kampanyaya Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, eşi Yeşim Şimşek, belediye meclis üyeleri, ZİÇEV öğrencileri, Zihinsel Özürlüler Federasyonu’nun düzenlediği ‘Avrupa Birliği Gençlik Projesi kapsamında Ankara’da bulunan 5 ülkeden 40 öğrenci katıldı. Katılımcılar, Ankara Caddesi Merkez İşhanı önünden başlayarak Atatürk Sahil Parkı’na kadar çevre temizliği yaptı. Temizlik kampanyasıyla farkındalık oluşturmak istediklerini kaydeden Başkan Şimşek, “Gelecek nesillere daha temiz daha yaşanabilir bir ülke bırakmak istiyoruz. Bu farkındalığı ilk olarak Gölbaşı’mızdan başlatıyoruz ve tüm dünyaya örnek olarak uygulanmasını istiyoruz” dedi.

EL ELE KONSER

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen Engelsiz Çankaya İçin El Ele Konseri; Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde gerçekleşti. Çankaya Belediyesi’nin öncülüğünde Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) tarafından düzenlenen konser, renkli görüntülere sahne oldu. Konser, serebral palsili çocukların konseriyle başladı. Gecede 10. Yıl Marşı’ndan, Atatürk’ün sevdiği şarkılara kadar geniş bir repertuvar sunuldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi