MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Telekom’dan gençlik yatırımı
Spor
26 Eylül 2019 Perşembe 09:53

Telekom’dan gençlik yatırımı

Mavi-beyazlı ekibin başkanı Yusuf Kıraç, “Ankara’nın lokomotif takımı olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Dinamik ve enerjik bir takımla yola çıkıyoruz” dedi.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom’un kulüp başkanı Yusuf Kıraç, “Ankara’nın sesi olmaya devam edeceğiz. Ankara’nın lokomotif takımı olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi. Kıraç, iki önemli misyonlarının bulunduğunu belirtip şöyle konuştu:

“Biri, 170 yıllık marka değerinin temsili. İkincisi de Ankara kulübü olmamız. Bu iki bilinçle yeni sezona başlayacağız. Geçen sezon başarılı bir takımımız vardı. ULEB Avrupa Kupası’nda son dakikaya kadar mücadele etti. Ligde play-off’a kaldık. Süper Lig’e döndüğümüz ilk sene başardık. Bu, basketbola ne kadar önem verdiğimizin göstergesi. Yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Yapılanmanın temeli gençlik ve mücadele. Genç, kariyerleri olan, başarıya aç oyuncularla takımı takviye ederek, sezona daha enerjik girmeyi, göze hoş gelen basketbol anlayışını dinamizmle buluşturmayı hedefliyoruz.

KADRODA MİLLİ OYUNCULAR VAR

“Geçen sezondan Metin Türen, TJ Campbell ve Polat Kaya ile yola devam ediyoruz. Mamak Belediyespor’da kiralık oynayan genç oyuncular Efe Beşok ve Ercan Bayrak tekrar takıma döndü. Ülkelerinin milli takımlarında forma giyen Moustapha Fall ve Kylie Wiltjer’i, NBA geçmişi olan RJ Hunter ve Nick Johnson’u aramıza kattık. Rotasyonumuzu güçlendirmek için de boş durmadık. Çıkış yapabilecek, Ankara’dan milli takıma gidebilecek oyuncular kimler olabilir diye konuştuk ve bu fırsatları değerlendirmeye çalıştık. Transferi tamamladık.”

SEYİRCİ DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

“İlk hedefimiz play-off’a kalmak. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de grubu iyi yerde tamamlayıp tur atlamak ve gidebildiğimiz yere gitmek istiyoruz. Çok güçlü rakiplerimiz var. Bunları Ankara seyircisinin önüne çıkarmak da bizim için ayrı bir gurur vesilesi. Biz Ankara’nın sesi olmaya devam edeceğiz. Ankara’nın lokomotif takımı olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu sene Ankara’dan iki takım var. İnşallah Ankara’daki takım sayısı önümüzdeki yıllarda daha da artar. Ankara seyircisinin desteklerini bekliyoruz. Başkentin takımı olarak Süper Lig ve Avrupa’da fırtınalar estirebilecek potansiyele sahibiz. Genç ve dinamik bir takım, umut vadediyor.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi