MENÜ
Ankara 24°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tekrar çalıştı yorum yağdı
Sağlık-Yaşam
1 Nisan 2019 Pazartesi 10:03

Tekrar çalıştı yorum yağdı

Çayyolu Metrosu’nun Söğütözü istasyonu çıkışındaki yaya üst geçidinin, tamir edildikten bir hafta sonra arızalanan yürüyen merdivenleri tekrar çalışmaya başladı.
Sık sık arızalandığı için vatandaşların şikâyet ettiği yürüyen merdiven iki hafta önce arızalanmış ve Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce tamir edilmişti. Ancak tamiratın üzerinden bir hafta geçmeden tekrar arızalanınca, Ankaralılar duruma tepki gösterdi. Hürriyet Ankara, vatandaşların şikâyetlerini, ‘Bir haftada bozuldu’ haberiyle 21 Mart’ta gündeme getirdi. Haberin ardından harekete geçen ekipler, merdivenleri tekrar tamir etti. 

‘1-2 KERE ÇALIŞTIĞINI GÖRDÜM’

Vatandaşlar, arızalandığında olduğu gibi, merdivenlerin tekrar çalışmasını da çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak duyurdu. Paylaşımlara olumlu tepkiler gelirken, bazı vatandaşlar da yorumlarıyla güldürdü. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabını da etiketleyerek yaptıkları paylaşımlarda, “Yıllar sonra. Sonunda. Bir yıl boyunca belki 1-2 kere çalıştığını gördüm. Sonunda çalıştı” ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi