MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TPGYB’DEN HACIOSMANOĞLU'NU TEBRİK
Spor
19 Temmuz 2024 Cuma 00:21

TPGYB’DEN HACIOSMANOĞLU'NU TEBRİK

Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı İbrahim Aydemir, Trabzonspor’da başkanlık, Erzurumspor’da ise yönetim kurulu üyeliği yapmış olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Türk Futbol Federasyonu Başkanı olmasını yürekten kutladı.

Aydemir, Hacıosmanoğlu'nun Türk futbolunun başına geçmesini canı gönülden tebrik etti ve bu görev değişikliği ile beraber Türk futbolunun çok daha iyi mesafeler alacağına inandığını belirtti. Türk futbolunun, dünya futbolu içerisinde hak ettiği özel yerlere geleceğini ümit ettiğini ifade etti.

TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİ PARLAK

İbrahim Aydemir, son Avrupa Şampiyonası'nda Türk futbolunun aldığı mesafeyi ve kaliteli oyuncuları gördüklerini vurguladı. Aydemir, "Eğer Türk futboluna sahip çıkılırsa, Avrupa şampiyonu olması mümkündür; hatta dünya şampiyonu olması mümkündür. Çünkü millet olarak bizde böyle bir cevher vardır, bizde şampiyonluk aşkına bir damar vardır, genetik bir yapı vardır. Yeter ki Türk futbolunun başına iyi yönetecek bir kadro gelsin. İbrahim Hacıosmanoğlu da bu nitelikte ve kalitede bir arkadaşımızdır" dedi.

MEHMET BAŞESKİ’YE TEŞEKKÜR

Aydemir, Hacıosmanoğlu'na yeniden hayırlı olsun dileklerini iletti. Ayrıca, önceki başkan Mehmet Bey'i de verdiği hizmetlerden dolayı tebrik ederek, "Onun için de hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi