MENÜ
Ankara 20°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şenocak: “CHP’li İBB’de reklam var, algı var, icraat yok”
Siyaset
22 Ocak 2021 Cuma 12:17

Şenocak: “CHP’li İBB’de reklam var, algı var, icraat yok”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Adalar ve Ataşehir İlçe Kongreleri’nde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Adalar ve Ataşehir İlçe Kongreleri’nde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. CHP’li İBB Başkanı’nın halka hizmet etmekten çok reklam peşinde koştuğunu söyleyen Şenocak, “İBB’nin aylardır bitiremediği Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarını Bakanlığımız 1 ayda bitirdi. Göreve geldikleri günden beri tek bir eser dahi inşa etmediler. CHP’li İBB’de reklam var, algı var, icraat yok. Ancak biz, eskisinden daha çok çalışarak 2024’te İBB’yi yeniden AK Parti Belediyeciliği’yle buluşturacağız inşallah.” dedi.

AK Parti İstanbul’da 5. hafta ilçe kongreleri Adalar ve Ataşehir İlçe Kongreleri’yle tamamlandı. ‘İnandığın Yolda Yürü’ temasıyla yapılan kongrelerde yeni dönemin temizlik, maske ve mesafe kuralına ihtimam gösterildi. Kongrelere; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti MKYK üyesi Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı.

ŞENOCAK: “PANDEMİ DÖNEMİNDE HASTANE YOLUNU BİLE YAPMADILAR”

Kongrede yaptığı konuşmada CHP elinde İBB’nin hizmetlerini aksattığını belirten AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının yapım işi İBB’nin sorumluluğundaydı. AK Parti döneminde başlayan yol çalışmaları CHP yönetimi tarafından durduruldu. Devletimiz, vatandaşlarımızın sağlığı için muazzam bir Şehir Hastanesi inşa etmiş. Özellikle pandemi döneminde bir an önce açılması için çalışmalar hızlandırılmış ve bitirilmiş. Ama CHP’li İBB Başkanı, yol çalışmasını yapmıyor. Bunun üzerine Cumhurbaşkanımızın da talimatıyla yol çalışması işini Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız üstlendi. CHP’li İBB’nin aylardır bitiremediği yolu Bakanlığımız 1 ayda bitirdi. ‘16 milyon için çalışıyoruz’ diyorsan işini yapacaksın, yan gelip yatmayacaksın. Bu makamlar millete hizmet etme, milletin duasını alma makamıdır. Ama bunların tarihten bugüne millete hizmet etmek gibi bir derdi hiç olmadı. Yine olmayacak.” diye konuştu.

ŞENOCAK: “CHP’Lİ İBB’DE REKLAM VAR, ALGI VAR, İCRAAT YOK”

‘Bu CHP zihniyeti millete hizmet etmez’ diyen Şenocak, “AK Parti Belediyeciliğiyle CHP Belediyeciliği’nin farkını İstanbul’da görüyorsunuz. En ufak bir kar yağışında bile yolları tuzlamayı, karlı yolları temizlemeyi beceremediler. Krizi yönetmesi gereken İBB ortada yok, adeta halk krizi kendi başına yönetti. Hizmet peşinde değil, şov peşinde koşuyorlar. Göreve geldikleri günden beri tek bir eser dahi inşa etmediler. Reklam var, algı var, icraat yok. AK Parti döneminde yapılmış icraatları, kendileri yapmış gibi pazarlıyorlar. En azından teşekkür etmesini öğrenin. Kendiniz yapmış gibi pazarlamayın.” ifadelerini kullandı.

ŞENOCAK: “ÖNEMLİ OLAN HAKKIN RIZASINI KAZANMAK, HALKIN DUASINI ALMAKTIR”

2023 ve 2024 seçimlerinde daha güçlü bir zafer hedeflediklerini söyleyen Şenocak, “Siyaset bir meslek değildir. Bizim en önemli özelliğimiz, teşkilat tecrübemizdir. Hangi göreve gelirsek gelelim gönül kırgınlığımız, küskünlüğümüz olmaz. Makamımız ne olursa olsun bizim için önemli olan işimizi layıkıyla yapmak, Hakk’ın rızasını kazanmak, halkın duasını almaktır. Mahalle Teşkilatlarımızdan İl Başkanlığımıza kadar her birimiz milletimizin selameti, devletimizin kalkınması için daha çok çalışmalıyız. Bu vesileyle geçmişten bugüne kadar partimize emek veren tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde görev alacak dava kardeşlerime şimdiden hayırlı işler temenni ediyorum. Hep birlikte daha çok çalışarak inşallah 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı yeniden başkan seçtireceğiz. Hemen ardından yarım kalan hesabımız İBB’yi, 2024’te yeniden AK Parti Belediyeciliği’yle buluşturacağız inşallah.” dedi.

KAYA: “HAK DAVADA ZAFER MUHAKKAKTIR”

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ise şunları söyledi; “Davası Hak olanın yardımcısı Hak’tır. Hak davada da zafer muhakkaktır. Bütün teşkilatlarımızla aynı davanın kardeşleriyiz. Rabbim bizlere, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde nice zaferler nasip etti. İnşallah gelecekte de hep birlikte nice zaferler elde edeceğiz. Biz birbirimize ve davamıza inanıyoruz. İnananlar her zaman üstündür.”

KAYA: “CHP, TEŞKİLATLARINDAKİ TACİZ, TECAVÜZ VAKALARINA 2 AYDIR SESSİZ”

CHP yönetiminin sessizliğini bozmadığı taciz ve tecavüz vakaları ile ilgili konuşan Kaya, “Biz milletimize, devletimize nasıl daha iyi bir şekilde hizmet ederiz diye kafa yorarken CHP’liler teşkilatlarındaki pislikleri nasıl örtbas ederiz diye kafa yoruyorlar. CHP’de taciz, tecavüz, hırsızlık vakaları bir değil, iki değil, üç değil, almış başını gidiyor. Bir CHP’li de çıkmış ‘Ne var bunda, bunlar her partide olabilir. Önemli olan gereğini yapmak.’ diyor. Ama 2 ay olmuş hala gereğini de yapmış değiller. Genel Başkanları başta olmak üzere bütün CHP’liler suni gündem oluşturmak için çabalıyorlar. Kendi yanlışlarıyla yüzleşmekten kaçınıyorlar. Bir de mağdur kadınları tehdit edip davalarından vazgeçip şikayetlerini geri çekmelerini istiyorlar.” diye konuştu.

ATAŞ: “BU ÜLKENİN GELİŞMESİNİ, KALKINMASINI DURDURAMAYACAKLAR”

AK Parti MKYK üyesi Mustafa Ataş, kongrede yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “AK Parti’nin kaderi, Türkiye’nin kaderiyle eşdeğerdir. Geçmişte de bu ülkenin gelişmesini, kalkınmasını dört bir koldan nasıl engellemeye çalıştılarsa, bugün de AK Parti hükümetinin liderliğinde bu ülkenin gelişmesini, kalkınmasını durdurmaya çalışıyorlar. Kimi zaman kumpaslarla, kimi zaman darbe girişimleriyle, kimi zaman ekonomik saldırılarla, kimi zaman ambargolarla bizi durdurmaya çalıştılar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Biz birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece, liderimizin arkasında güçlü bir şekilde var olduğumuz müddetçe bizi durduramayacaklar. Erdoğan gibi liderler kolay yetişmiyor. O yüzden biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak bu davaya katkı sağlamalıyız.” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından oylamaya geçildi. Delegelerin oylarıyla; bayrak değişikliğinin yaşandığı Ataşehir İlçe Başkanlığı’na İsmail Erdem seçildi. Adalar İlçe Başkanlığı’na ise Uğur Sina Şen tekrar seçildi.


Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi