MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Şeffaf ihale’ çağrısına rekor başvuru
Ekonomi
6 Mayıs 2019 Pazartesi 11:32

‘Şeffaf ihale’ çağrısına rekor başvuru

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim öncesi vaatleri arasında da yer alan ‘şeffaflık’ vurgusu ile çıkılan ihaleye rekor düzeyde başvuru geldi. ANFA’nın düzenlediği ihaleye 1662 ön başvuru yapılırken, belediye 332 bin 400 TL gelir elde etti. Yarınki ihale, canlı yayınlanacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Ankara şeffaflaşıyor” ve “Her şey Ankaralıların gözü önünde olacak” sloganı ile park, bahçe ve yeşil alanların bitkisel peyzaj işlerinde çalışmak isteyen gerçek ve tüzel kişiliğe sahip firmalara yaptığı ihale çağrısına rekor başvuru geldi. 

1662 BAŞVURU GELDİ


ANFA Genel Müdürlüğü’nün 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında ön başvurularını aldığı ihale için 1662 başvuru yapıldı. İhale bedeli 400 milyon liraya yaklaşan çalışmalar kapsamında en yüksek başvurunun 50. Yıl Parkı ve Mavigöl için yapıldığı öğrenildi. 

CANLI YAYINLANACAK

Ön başvuru dosyaları 200 TL karşılığında temin edilebilen ihale için yapılan 1662 başvuru üzerine belediyeye 332 bin 400 TL gelir sağlandı. Yarın yapılacak olan ihale ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından canlı yayınlanacak.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi