MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Savunmaya ceza revizyonu
Spor
10 Nisan 2019 Çarşamba 11:45

Savunmaya ceza revizyonu

Gençlerbirliği, Giresun virajını hasarsız dönerken, 4 oyuncu cezalı duruma düştü.

Defansın temel direkleri, Lucas Claro, Yıldırım Mert ve Alper Uludağ ile orta alandaki Bekir Yılmaz, hafta sonunda oynanacak, Balıkesir Baltok mücadelesinde forma giyemeyecek. Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nde averajla ikinci sırada bulunan Gençlerbirliği, şampiyonluk yolundaki kritik virajlardan birinde, Giresunspor’u 1-0 yenerek önemli bir avantaj yakalarken, 4 oyuncusu kart cezalısı durumuna döştü.  Giresunspor maçına çıkarken üç sarı kartı bulunan oyunculardan; Lucas Claro, Bekir Yılmaz ve Mert Çetin, 4. sarı kartlarını gördü. Sezonun geride kalan bölümünde bir kez sarı kart cezalısı olduğu için takımını yalnız bırakan Alper Uludağ, Giresunspor müsabakasında bir kez de sarı kart görüp, ikinci defa cezalı oldu. 4 oyuncu, hafta sonunda oynanacak olan Balıkesir Baltokspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

 

EN AZ GOL YİYEN EKİPLERDEN

Kalesindeki 23 gol ile ligin en az gol yiyen takımlarından biri olan Gençlerbirliği’nde, zorlu Balıkesir Baltok maçında, defansın neredeyse tamamen yenilenecek. Bu durum, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’i kadro kurma konusunda zorlayacağa benziyor. Bu bölgede elinde çok fazla alternatifi kalmayan İbrahim Üzülmez’in, savunmanın ortasında Arnason ve Barış Başdaş ikilisine, sol bekte ise sezon boyu forma şansı bekleyen Halil İbrahim Pehlivan’ı değerlendirmesi bekleniyor.

Boluspor maçında gördüğü sarı kart nedeni ile Giresunspor maçında forma giyemeyen kaptan Selçuk Şahin, Balıkesir Baltok maçında tekrar 11’deki yerini alacak ve Bekir Yılmaz’ın boşluğunda, Yasin Pehlivan ile orta sahayı kontrol edecek. Boluspor maçında oyundan atılan ve cezasını Giresunspor maçında tamamlayan Nadir Çiftçi de takıma dönecek.

Geçin hafta sakatlanan ve hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ahmet İlhan Özek de Balıkesir Baltokspor maçında görev yapamayacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi