MENÜ
Ankara 27°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şanlıurfaspor'da Trabzonspor sevinci
Spor
8 Mayıs 2022 Pazar 13:20

Şanlıurfaspor'da Trabzonspor sevinci

Trabzonspor, Türkiye Futbol Federasyonu'na Altay maçının Şanlıurfa'da oynamak için başvuruda bulunması Şanlıurfa'da sevinçle karşılandı. Bu duruma Şanlıurfaspor'dan olumlu yanıt geldi.

Trabzonspor, Türkiye Futbol Federasyonu'na Altay maçının Şanlıurfa'da oynamak için başvuruda bulunması Şanlıurfa'da sevinçle karşılandı. Bu duruma Şanlıurfaspor'dan olumlu yanıt geldi.

Şanlıurfaspor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kardeş takımımız Trabzonspor'un, Altay maçını Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynamak için TFF'ye resmi başvuruda bulunduğunu büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayız. Trabzonspor - Altay maçı Şanlıurfa'da oynanması durumunda kardeşlerimizi, 2010'da şehrimizde oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali'nden daha iyi şekilde ağırlayıp, şampiyon takımımızı 90 dakika boyunca destekleyeceğimizi belirtmek isteriz. 2010 Ziraat Türkiye Kupası finali fair – play seminerlerine konu olacak nitelikte geçti. Birlikte Şanlıurfaspor – Trabzonspor Kardeşliği Hatıra Ormanları ‘na ilk yeşil fidanları diktik. Peygamberler Şehri’ne kitaplar gönderildi Trabzonspor Kütüphane’leri oluşturuldu." ifadeleri yer aldı


Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi