MENÜ
Ankara 23°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şampiyonluk acıyla gelir
Spor
4 Nisan 2019 Perşembe 13:34

Şampiyonluk acıyla gelir

Gençlerbirliği, kendi sahasında oynadığı Boluspor maçında, kritik bir puan kaybı yaşadı. Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Konuşarak hedefe ulaşılmaz. Şampiyonluk için mücadele etmeniz gerekiyor” diye konuştu.

Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nin 27. haftasında, kendi evinde Boluspor ile 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği’nde, moraller bozuk. Başkent ekibi, Alper Uludağ’ın ilk yarıda attığı golle 1-0 öne geçtiği maçta, ikinci yarıda Özgürcan Özgür’ün golüne engel olamadı. Kırmızı-siyahlılarda, Nadir Çiftçi 48, Jailton Paraiba da 77. dakikada kırmızı kart gördü.

Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Lafla, konuşarak şampiyon olunmaz. Şampiyonluk için mücadele etmeniz, acı çekmeniz lazım” diye konuştu.

Üzülmez, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, 9 kişi tamamladıkları karşılaşmada oldukça zorlandıklarını belirterek, “Özellikle ikinci yarıda, eksik kaldıktan sonra oyuncularım çok iyi mücadele etti. Çok şampiyonluk yaşamış biri olarak söylüyorum, lafla, konuşarak şampiyon olunmaz. Şampiyonluk için mücadele etmeniz, acı çekmeniz lazım. Maçtan sonra çok eksik ve cezalımız olacak. Giresunspor ile deplasmanda oynayacağız. O maçta da ancak mücadele edersek kazanabiliriz” ifadelerini kullandı.

KIRMIZI KARTLARDA ÇOK RAHATTI

Hakem Çağdaş Altay’ın performansına da değinen Üzülmez, “Kırmızı kartlarda çok rahattı. Ancak penaltı pozisyonlarında bu kadar rahat karar vermedi. Şampiyonluğa oynayan bir takımın maçına daha tecrübeli hakemler atanabilir. Ama biz bunlara bakmadan çalışacağız ve şampiyonluk için mücadele edeceğiz” yorumunu yaptı.

Gençlerbirliği, Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ile çıktığı üçüncü maçında ilk kez puan kaybı yaşadı. Kırmızı-siyahlılar, Üzülmez yönetiminde, Altay ve Adanaspor’u 1-0 yenmişti. Başkent ekibi, 1-1’lik sonucun ardından, puanını 55’e yükseltti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi