MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Piyasa gelişmeleri
Ekonomi
19 Temmuz 2021 Pazartesi 13:03

Piyasa gelişmeleri

Bugün TCMB geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen PPK Toplantı Özeti’ni yayımlayacak, ayrıca Tüketici Güven Endeksi rakamı açıklanacak.

Bugün TCMB geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen PPK Toplantı Özeti’ni yayımlayacak, ayrıca Tüketici Güven Endeksi rakamı açıklanacak. Küresel piyasalarda virüsün varyant yayılması ve enflasyondaki artış risk iştahını baskılamaya devam ediyor. Asya geneli ve ABD vadeli endekslerinde görünün negatif. OPEC+ üye ülkelerinin arzın kademeli olarak artırılması konusunda anlaşmasının ardından petrol fiyatlarında gerileme gözlenmekte. BIST bugün resmi tatil dolayısıyla yarım gün işlem görecek, endeksin güne yatay başlamasını bekliyoruz. Diğer yandan 5-9 Temmuz haftasında yabancı yatırımcılar $54mn tutarında hisse senedi ve $6mn tutarında Dibs alışı gerçekleştirdiler.

İZLENECEKLER

—TCMB PPK Özeti

—Temmuz’21 TÜİK Tüketici Güven Endeksi

ŞİRKET HABERLERİ

—MAALT Divan Talya Oteli’nin yeniden yapım süreci ile ilgili olarak yapılan çalışmalar kapsamında mevzuat gereğince ÇED Raporu için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne başvuru yapıldığını bildirdi.

—SISE hisse geri alım programı kapsamında Cuma günü TL7.51-7.57 fiyat aralığından toplam 1.5mn adet pay alımı yapıldığını paylaştı.

—HDFGS hisse geri alım programı kapsamında Cuma günü TL2.736 fiyat ortalaması ile toplam 667bin adet pay alımı yapıldığını paylaştı.

—Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret AŞ ‘’MANAS.E’’ payları 27 Temmuz tarihinde işlem görmeye başlayacak.

 

Kaynak:Tera Yatırım
Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi