MENÜ
Ankara 26°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Palmares ödül gecesinde haberleşme defilesi
Kültür-Sanat
31 Aralık 2019 Salı 11:59

Palmares ödül gecesinde haberleşme defilesi

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) ve Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu (TFDF) iş birliği ile düzenlenen “Ankara Milli Pul Sergisi” ödül töreni “Palmares” Ankara’da gerçekleşti. Gecede modacı Abdullah Öztoprak’ın haberleşme temalı defilesi büyük ilgi gördü.

Millî Mücadele’nin 100’üncü yıl dönümü vesilesiyle PTT tarafından düzenlenen Millî Pul Sergisi’nde, Kurtuluş Savaşı’nın en önemli anlarının belgesi niteliğindeki pulları bir araya getirdiklerini vurgulayan Bozgeyik, “Filatelistlerin koleksiyonlarında bu gibi büyük önem taşıyan ürünlere yer vermeleri hem PTT Ailesi hem de milletimiz için çok kıymetli. Bu vesileyle düzenlediğimiz sergiler inanıyorum ki devam edecek. Filatelistlerimizin bu değerli çalışmalarını gelecek nesillere en iyi şekilde taşıyacağız” dedi.

HİLTON Garden Inn Otel’de gerçekleşen geceye PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ve TFDF 2. Başkanı Murat Hazinedaroğlu da katıldı. Mustafa Kemal Atatürk’ün, Millî Mücadele kapsamında izlediği yol takip edilerek gerçekleştirilen Milli Pul Sergilerinin 2019 yılı finalinde koleksiyonerlere çeşitli kategorilerde ödüller verildi.

PTT AŞ adına verilen Milli Büyük Ödülü’nü “Osmanlı İmparatorluğu’ndan Türkiye Cumhuriyeti’ne Havacılık Faaliyetleri” konulu koleksiyonuyla Selçuk Akar alırken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı adına verilen Milli Büyük Onur Ödülü “Aydın Vilayeti Posta Tarihi” konulu koleksiyonuyla Hakan Berkil’in oldu.

Gecede Kıbrıs asıllı modacı Abdullah Öztoprak’ın ‘Haberleşme’ temalı defilesi büyük ilgi gördü.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi