MENÜ
Ankara 26°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özdebir: Gelecek Afrika Kıtası'nda
Ekonomi
6 Mayıs 2019 Pazartesi 11:47

Özdebir: Gelecek Afrika Kıtası'nda

Ankara Sanayi Odası (ASO), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi ve Güney Afrika Büyükelçiliği işbirliğiyle ‘Güney Afrika İş Forumu’ düzenlendi.

ASO’da gerçekleştirilen foruma ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Pule Malefane, MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Hasan Basri Acar, Güney Afrikalı iş adamları ve çok sayıda ASO üyesi sanayici katıldı. İki ülke iş insanlarının karşılıklı görüşmelerinin ardından Özdebir ile Free State eyaleti Siyahi İş Adamları Odası Başkanı Reginald Mutsı arasında iki ülke arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla bir işbirliği protokolü imzalandı. 

GELİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM

Gelec
eğin Afrika'da olduğunu belirten Özdebir şunları kaydetti:
“Ticari ilişkilerin geliştirilmesi gereken önemli bir kıta. Gelişebilmesi için birçok şeye ihtiyacı var. Büyük yeraltı zenginlikleri, tabi zenginlikleri var. Gelecekte parlayacak önemli bir pazar. Ticari ilişkilerin geliştirilmesi gereken önemli bir kıta. Gelecek Afrika'da. Büyüyen, gelişen işbirliği yapabileceğimiz bir ülke. Mutlaka bu pazarı değerlendirmemiz, burada olmamız lazım.”
Büyükelçi Malafane de Ankaralı iş insanlarına, “Güney Afrika'ya yapılacak ihracatta hiçbir kota engeli yok. Gelin birlikte çalışalım” çağrısında bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi