MENÜ
Ankara 23°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Organik lezzetler beğeniye sunuldu
Kültür-Sanat
1 Mart 2019 Cuma 10:59

Organik lezzetler beğeniye sunuldu

Almanya Büyükelçiliği, organik gıdaların önemine dikkat çekmek için organik tarım ürünlerinden hazırlanan yemeklerin sunulduğu bir gala yemeği düzenledi.

Hilton Otel’de 130 davetlinin katılımıyla gerçekleşen gala yemeğinde çok sayıda büyükelçi, sektör temsilcileri ve diplomasi camiasından isimler yer aldı. Yemeğin ev sahipliğini Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann ile Tarım ve Gıda Ataşesi Peter Bohlen üstlendi. Yemekte katılımcılara şef Andreas Scheuregger’ın Türkiye’de yetişen organik ürünlerle yaptığı bir menü sunuldu.

DOĞAL ÜRÜNLERE DÖNÜŞ HIZ KAZANIYOR

Büyükelçi Martin Erdmann, sürdürülebilirlik açısından tarımın önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, tarımın desteklenmesi gerektiğini söyledi. Erdmann “Organik ürünlere baktığımızda Almanya’da ve diğer ülkelerde giderek önem kazanan bir konu olduğunu görüyoruz. Doğaya ve doğal ürünlere geri dönüş giderek daha fazla önem kazanıyor” diye konuştu. Tarım ve Gıda Ataşesi Peter Bohlen de ekolojik üretime destek amacıyla gala yemeğini organik ürün konseptiyle düzenlediklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi