MENÜ
Ankara 19°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Okurların gözünden Ankara sokakları
Gezi-Mekan
6 Şubat 2019 Çarşamba 11:31

Okurların gözünden Ankara sokakları

Whatsapp Şehir Hattı, Hürriyet Ankara okurlarıyla birlikte omuz omuza vererek kentin sorunlarına ışık tutmaya devam ediyor. Kentle ilgili sorunlara duyarlılık gösteren okurlarımız fotoğraflayarak gönderdikleri sorunların çözülmesini istiyor.

DERBENT’TE KÖPRÜ ALTINDA IŞIK YOK KALDIRIM YOK

* Derbent Mahallesi’nde Samsun Yolu köprüsü altı Mamak istikametindeki yaya yolu ve asfalt problemini Büyükşehir Belediyesi’ne defalarca bildirmemize rağmen çözüme kavuşmadı. Yol çatlak, köprü altında ışık yok, kaldırım taşları yok. Akşam işimizden evimize korkarak geliyoruz. 
Çiğdem Y.

METRO GİRİŞİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

 *Bir diğer okurumuz da çevre kirliliğine dikkat çekiyor. Okurumuz iletisinde şöyle diyor: “Çayyolu metrosunun Maden Tetkik Arama (MTA) istasyonu girişinde büyük bir çevre kirliliği yaşanıyor. Kaldırım ile yol kenarında biriken atıklar hem görüntü kirliliği hem de sağlık açısından risk oluşturuyor.”

CADDE DEĞİL ÇAMUR DERYASI

* Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi 61. Cadde’nin durumu perişan. Bu fotoğrafları Büyükşehir Belediyesi’ne de ilettim. Bu caddede bir TIR çamura battı. Umarım kısa zamanda buraya asfalt atarak sorunumuzu çözerler. 
Mehmet AKKOÇ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi