MENÜ
Ankara 23°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Okurların gözünden Ankara Sokakları
Araştırma-İnceleme
22 Ağustos 2019 Perşembe 11:30

Okurların gözünden Ankara Sokakları

Whatsapp Şehir Hattı, Hürriyet Ankara okurlarıyla birlikte omuz omuza vererek kentin sorunlarına ışık tutmaya devam ediyor. Kentle ilgili sorunlara duyarlılık gösteren okurlarımız, fotoğraflayarak gönderdikleri sorunların çözülmesini istiyor.
MANZARAYA SAZLIK ENGELİ

Hürriyet Ankara okuru Ercan Alanur, bu fotoğrafı Gölbaşı Mogan Park’ta çekmiş ve şöyle demiş: “Mogan Gölü’nü ve kuşları izlemek için konulan seyir dürbününün önü, uzun sazlıklarla kaplı. Başkent Ankara’da gidilebilecek birkaç su kenarından biri olan Mogan Gölü’nün böyle bakımsız ve kendi haline bırakılması bizleri üzüyor.”

ALEM YAPIYORLAR KAVGA EDİYORLAR

Çankaya’nın Oran Mahallesi’nden bir okur, “Tam bir rezillik” diye özetlediği şikâyetini şöyle aktarıyor: “Esat Özoğuz Sokak’taki evimin önünde (Panora AVM’nin karşısı), arabalarla gelip masa kuran, kamyonetin kasasında içki içenlerden artık bıktık, usandık. Hoparlörü sonuna kadar açıp, tahammül edilmez gürültü yapıyorlar. Üstüne kavga edip, silahla ateş açıyorlar. Bu şahıslar, bir ay kadar önce yangın da çıkardılar ve itfaiye gelip söndürdü. Burası şehrin göbeği ama kimse müdahale etmiyor. Tam bir rezillik.”

SEYYAR İSYANI

Altındağ’ın Zübeyde Hanım Mahallesi’nden bir okurumuz da seyyar satıcılardan dert yanıyor: “Mahallemiz, seyyar satıcıların işgali altında. Her gün 10.00 ile 15.00 saatleri arasında düzenli olarak bizi hayattan soğutuyorlar. Gürültüyle mücadele konusunda belediye ne yazık ki yetersiz kalıyor. Defalarca şikâyet etmemize rağmen hiçbir girişimde bulunulmadı.”

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi