MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Öğrencilere ücretsiz destek
Sağlık-Yaşam
4 Kasım 2019 Pazartesi 11:54

Öğrencilere ücretsiz destek

Yenimahalle Belediyesi, ortaöğretim, lise ve mezun öğrencilere destek amacıyla ücretsiz eğitimler verdiği Eğitim Destek Merkezlerine yenilerini eklmeye devam ediyor.
‘Eğitime Destek Projesi’ kapsamında Batıkent, Ragıp Tüzün ve Demetevler’de hizmet veren merkezlerin ardından 4’üncü kurs merkezi de 9 Kasım Cumartesi günü Karşıyaka’da kapılarını açıyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan lise öğrencilerine hizmet verecek olan Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri’ndeki merkezde 420 öğrenci eğitim alacak. Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) hazırlanan ortaöğretim öğrencilerine yönelik Şentepe Semt Birimi içerisindeki 8 derslikli ve Karşıyaka İş Merkezi içerisindeki 6 derslikli merkezlere kayıtlar da başladıYenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, şunları söyledi:

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ

“Çocuklarımız bizim gelece
ğimiz. Onlar sayesinde ülkemizi ileri noktalara taşıyabiliriz. Bu da ancak eğitimle olur. Merkezlerimizde binlerce öğrenci eğitim alıyor ve çok iyi üniversitelere yerleşen yüzlerce öğrencimiz oldu. Bundan büyük gurur olabilir mi.”
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi