MENÜ
Ankara 29°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
NBA’deki yıldızlarımız yok ama Ankaralılar var!
Spor
19 Şubat 2020 Çarşamba 11:38

NBA’deki yıldızlarımız yok ama Ankaralılar var!

2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası için cuma günü Hollanda ile karşılaşacak Basketbol Erkek Milli Takımımızın oyuncularından Melih Mahmutoğlu: “NBA’deki arkadaşlarımız sezon devam ettiği için bizimle olmayacak. Ama Ankara seyircisi en önemli kozumuz. Cuma günü onları salona bekliyoruz”

FIBA 2021 Avrupa Şampiyonası elemelerinde cuma günü Hollanda ile Ankara Spor Salonu'nda karşılaşacak olan A Milli Basketbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Milli takım oyuncuları Melih Mahmutoğlu, Metin Türen ve Sertaç Şanlı, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Melih Mahmutoğlu, Ankaralı sporseverleri cuma günü maça davet ederek, "NBA'deki arkadaşlarımız sezon devam ettiği için olmayacak. Ama Ankara seyircisi en önemli kozumuz. Bütün salonu dolduruyorlar ve coşkulu bir taraftar oluyor. Cuma günü onları salona bekliyoruz. Heyecanlıyız Hollanda maçı için. Ankara seyircisi önünde oynayacağız. Her zaman güzel bir ortam oluyor. Basketbolseverler bizi burada çok iyi destekliyorlar. Yine o maçlardan biri olacaktır" ifadelerini kullandı.

METİN TÜREN: AVANTAJI KULLANMAMIZ LAZIM
Ay-yıldızlıların forveti Metin Türen ise Ankara'daki karşılaşmada atmosferin coşkulu olacağını söyledi. Metin Türen, "Ev sahibi olduğumuz için bunun avantajını kullanmamız lazım. Daha önce de oynadık zaten Ankara seyircisi önünde. Türk Telekom'a gelmeden önce de burada oynamıştım milli maçları Dünya Kupası elemesinde. Buranın çok güzel bir atmosferi oluyor. Ankara seyircisi milli takım geldiği zaman daha çok coşkulu oluyor. İnşallah onlar yine salonu dolduracaktır. Onlara yakışır bir şekilde mücadele etmek istiyoruz" dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi