MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Makineler arızalanıyor kuyruk uzuyor
Sağlık-Yaşam
1 Haziran 2019 Cumartesi 13:07

Makineler arızalanıyor kuyruk uzuyor

Whatsapp Şehir Hattı, Hürriyet Ankara okurlarıyla birlikte omuz omuza vererek kentin sorunlarına ışık tutmaya devam ediyor. Kentle ilgili sorunlara duyarlılık gösteren okurlarımız, fotoğraflayarak gönderdikleri sorunların çözülmesini istiyor.

MAKİNELER ARIZALANIYOR KUYRUK UZUYOR

Kızılay metro istasyonu içerisindeki arızalı Ankarakart dolum makinelerini fotoğraflayan okurumuz tek gişenin çalışması nedeniyle yaşanan sıkıntıya dikkat çekmiş ve şu iletiyi göndermiş: “Kızılay metro altında bütün kart dolum makineleri arızalı. Sadece tek bir gişe çalışıyor. Kuyruk aldı başını gidiyor. İnsanlar tüm gününü bunun için harcamak zorunda kalıyorlar. Bunun bir çaresi yaptırımı yok mu?"

İSTİNAT DUVARI ÇÖKMEK ÜZERE

Okurumuz Abidin Erel Eskişehir Yolu Ümitköy mevkiindeki istinat duvarının yan yattığını fotoğraflayarak şöyle demiş: ”Eskişehir Yolu üzerinde (Çağdaş market, Sosyete Pazarı karşısında) yeşil alanın istinat duvarı çökmek üzere. Durumu iki kere belediyeye rapor ettim ama herhangi bir gelişme görmedim. Az da olsa yayalarında kullandığı bir yer olduğu için konu önemli.”

 BU ARABANIN SAHİBİ YOK MU?

Gölbaşı Sapanca Gölü Caddesi üzerinde uzun süredir terk edilmiş haldeki bir otomobil nedeniyle tedirgin olduklarını belirten okurumuz şöyle demiş: “Gölbaşı Park Eymir Toki Konutları’nın bulunduğu mahallede, Sapanca Gölü Caddesi üzerinde, içerisi çöp dolu bir araç, aylardır terk edilmiş vaziyette durmaktadır. Denizli plakalı bu araç bir asayiş sorunu olabilir. Adem-Bilhan Uysal ilköğretim Okulu öğrencilerinin yoğun olarak kullandığı güzergah üzerinde, terk edilmiş araç, mahalle sakinlerine de korku vermeye başladı. Çevremizde çok sayıda emniyet mensubu ikamet etmesine rağmen, onlarca resmî polis aracı bu caddeyi kullanmasına rağmen, anlaşılan hiç kimse ‘durumdan vazife çıkarma’ yolunu seçmemektedir.”

KIZILAY’A YAKIŞMAYAN MANZARA

“Kızılay da yıllardır akşamları bulvar boyunca çöp manzaraları ile yürüyoruz. Yazın buna torbalarda sızan, gıda artığı sular ve kokuları eşlik ediyor. Yollar, caddeler çok ihmal ediliyor.”

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi