MENÜ
Ankara 24°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Maçka İlçesi Hızarlı Mahallesinde sis bulutları, kartpostallık eşsiz bir manzara oluşturdu
Yerel Haberler
28 Kasım 2020 Cumartesi 17:53

Maçka İlçesi Hızarlı Mahallesinde sis bulutları, kartpostallık eşsiz bir manzara oluşturdu

Trabzon'un Maçka ilçesinin Hızarlı Mahallesinin yüksek kesimlerinde ve Zigana Dağı'nda kar yağışı ile doğa beyaza bürünürken, doyumsuz manzaralar ortaya çıktı.

Trabzon'un Maçka ve Zigana bölgelerinde yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Maçka ilçesinin yüksek kesimleri ile Trabzon Zigana Dağı'nda da kar etkisini gösterdi.
Doğasıyla her mevsim görenleri büyüleyen Zigana'da, etrafın sis bürünmesinin ardından doyumsuz manzaralar ortaya çıkardı.

Maçka ilçesi Hızarlı Mahallesinde oturan İlhan Paçalı, Hibya muhabirine yaptığı açıklamada; bu yıl karın geç yağdığını ifade etti. Paçalı, "yüksek kesimlerinde görülen sis bulutları, kartpostallık görüntüler oluşturdu. Trabzon genelinde etkili olan yağmur yağışları sonucu, Trabzon'un bazı bölgelerinde sis bulutları belirdi. Maçka ilçesi Hızarlı Mahallemizde etkili olan sis bulutlarının oluşturduğu kartpostallık manzara sabah saatlerinde evin penceresinden baktığımızda sislerin arasında adeta hayran bıraktı. Mahallede bulunan ve dağların arasında kalan bir mahalle sislerin arasında adeta kaybolurken, denizi andıran yapısıyla yeşilliklerin ortasında doyumsuz bir görüntü sundu." dedi.


İlhan Parçalı, özellikle sabah saatlerinde daha çok etkili olan ve tepelere çıkıldığında eşsiz bir manzara keyfi sunan sis bulutlarını bugün sosyal paylaşım sitesinden canlı yayın yaparak arkadaşlarıyla bu güzel anı izlemenin bir hayli keyifli olduğunu belirtti.


Hibya Haber Ajansı

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi